Att det kan göra så ont…

…att skiljas från en liten katt.
 
 
Älskar dig Salomo.

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

10 reaktioner till “Att det kan göra så ont…”

  1. Nej men så tråkigt! Styrkekram till dej och familjen. Förlorade en katt som blev påkörd utanför vårt hus för nga år sedan och det var uberjobbigt. Kunde inte ens vara med på hans lilla kattbegravning i vår trädgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *