Våldsam Baltimore

Igår sprack himlen upp och tropisk hetta kom över oss. Vi är ju på breddgrader motsvarande Spanien! Allt avslutades med ett mäktigt åskväder på kvällen.
I solljuset såg Baltimore faktiskt lite mera sympatisk ut, och det fanns även något flera människor som var ute och rörde på sig. Skriver jag och visar ändå en bild på en helt tom gata…
 
 
Baltimore Ravens är Baltimores eget basebollag. Här är deras arena.
 
 
Men igår blev 4 människor helt oförklarligt skjutna i Baltimore. En 16-åring dog, resten 3 skadades bara. En av de skadade var en 14-åring.
Och nu ska vi inte tala om den igelkottsklädde mannen som hotade att spränga hela tv-huset i Baltimore i veckan! Visserligen visade sig hans sprängladdningar vara gjorda av choklad, när polisen väl hade skjutit ner honom, men inte någon upplyftande händelse den heller.
För att avsluta dagen med någonting positivt- har ni provat matkedjan Bubba Gump när ni varit i USA? Fantastisk mat. Här i Baltimore finns det mycket seafood men BG var nästan bäst!
 
 
Kramar till er alla, snart kommer jag hem!
 

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

9 reaktioner till “Våldsam Baltimore”

  1. Tänkte spontant när jag läste ditt inlägg: Kom hem nu!
    Men inser förstås att det inte spelar någon större roll var man är i världen. Tack för Baltimore. Också!

  2. Ja usch kom hem….
    Fast det händer ju här med men ändå. Maten såg god ut jag stirrar lite extra och torkar mig om munnen. :D))

    Stor kram ❤ Comsi Comsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *