Kycklingwok med smak av ingefära och kokos
2 skalade hackade gula lökar
3 tsk curry
4 klyftor pressad vitlök
1-2 tsk ingefära
ca 1 kg rensat strimlat kycklingkött
Fräs dessa i stekpanna i olja.
Tillsätt en påse wokgrönsaker och
1 bit strimlad purjolök
Tillsätt 1 tetra creamy kokosmjölk och låt koka en stund (även vanlig kokosmjölk går bra men creamy blir godare)
Smaka av med lite salt
Red med några msk ljus maizena
Och tillsätt en skvätt sweet chilisås, efter smak.
Servera med äggnudlar.

Mycket gott och enkelt, bilden är inte den bästa.
Ännu ett smarrigt recept jag måste testa!
Det märks att du är bra på det med där med mat.
Mmm… Bort med ingefäran och den skulle kunna bli en favorit här! Tack för tipset.
Ser gott ut. Detta ska provas.
Tjingeling
Nej, ta inte bort ingefäran. 🙂
Tycker att det ser gott ut. Precis min typ av mat. 🙂
Trevlig helg!
Kramis
Mumsigt 😀
Tack! Då har jag en middag räddad i helgen. Viserligen blir dte en del tapas på tapasrundan här i stan som pågår, men middag vill vi ha.
Och ingefära får vara med.Tror även jag tar i lite färsk hackad chili…
(Köttfärspajen med bacon blev prefekt….)
Mat helt i min smak! Nam, nam!
Ha en trevlig helg!
Ser supermumsigt ut!
Kycklingwok är gott!
Tack för recept 🙂
MUMS ♥
Åh, det låter så grymt gott! Var riktigt länge sedan jag gjorde något i den här stilen. Du ger mig alltid så många bra mattips 🙂
gott!!!