Och idag blev det Annukkas supergoda skaldjurssås

3 dl grädde
2 msk hummerfond (skaka innan användning!)
och ”lagom”, 2-3 msk ljus maizena. Koka upp och se till att såsen tjocknar lagom. Om den blir för tjock, tillsätt lite mjölk.
Tillsätt ½-1 påse stora räkor, en förpackning krabbsticks skurna i bitar och en liten burk avrunna blåmusslor.
Havskrypen får ABSOLUT inte koka! De får bara värmas upp, annars blir de sega och träiga och förstör hela maträtten.
Tillsätt lite dill i såsen.
Koka färsk pasta till.
Och riv över färsk parmesanost.
Gott, och lite sallad till skadar inte.
Det är så skön vårkväll att hästarna får sova ute.
Och jag har läst lite om kinesisk medicin för jag är rent ut sagt fascinerad. För första gången på 3 år är mina knän helt OK! Och det beror på Widings behandlingar; diagnostik, akupunktur, örter och speciella massage. Fortsättning följer…