Vindruvssorbet

Ett roligt recept från vår lokaltidning, Västerbottens Kuriren. Gör-det-själv-billigt, typ.
 
 
Köp en ask kärnfria vindruvor. Ta bort kvistarna och skölj druvorna.
Frys dem ett dygn. Ta ut från frysen och låt tina en stund. Mixa med en stavmixer. Du får en otroligt fräsch ”sorbet”!
Jag har dekorerat pojkarnas portioner med några karameller.
En ask räcker åtminstone till 4 portioner.

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

En kommentar till “Vindruvssorbet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *