Jag blev snuvad på sommaren

 
Det är min årliga tradition att göra ett eller flera sommarinlägg på bloggen. Om inte annat så gör jag ett avslutande inlägg för att summera hur sommaren har varit. Ni vet, vilka man umgåtts med, om man har rest eller gjort någonting spännande, vad man har ätit och druckit, vilka kläder har varit sommarens signaturplagg och vilken musik man har lyssnat på…
I år gavs inte detta tillfälle! Sommaren var slut innan jag ens hade förstått att den hade kommit.
Det kan inte ha varit vädret som ju ändå var ordinärt för en svensk sommar? Kanske bidrog det att sommaren innan var så extremt varm och lång? Och att jag hade så fullt upp med djurskyddsärenden, (vilket iofs bara var trevligt och meningsfullt,) att jag aldrig hann sitta och reflektera. Vem vet.
Men här är jag nu, och snart har man tydligen blivit snuvad på hösten också…

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

2 reaktioner till “Jag blev snuvad på sommaren”

  1. Ojdå,du har redan fått snö.Det är väl ovanligt tidigt även norrut? Hoppas att det blir en lagom kall men snörik vinter för en gångs skull.Det har inte varit riktig vinter här på många år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *