Inlindade sparris med ris

 
Koka 4 portioner ris och lägg den på botten av en smord ugnsform. Ta en burk sparrisstjälkar och linda in dem i var sin skiva av kokt eller rökt skinka.
Gör en sås av 2 dl grädde, 2 dl riven ost, 0,5 dl chilisås, 1 msk senap och 2 krm svartpeppar. Blanda ihop såsen och häll över.
Gratinera i 200 grader i 15 minuter.

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

2 reaktioner till “Inlindade sparris med ris”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *