Tiger Summer Essentials del 6 Träning

Jag är glad att jag och min man inte hade planerat någon cykelresa i år, det hade ju varit alldeles för varmt.
Jag är en badkruka pga att jag inte gillar frysa. Men i sommar har det faktiskt hänt flera gånger att jag har badat, både hemma i Vindelälven och i Åbo i havet.
Jag har tränat för fullt, och sommarens grenar har varit Bodybalance vars release 81 jag storgillar, och Pilates Cirkel. Jag är i bra form!
 
 
 
Det är inte så att jag ropar av glädje precis varje gång då jag ska gå och träna. Men jag har inga problem att motivera mig göra det. Det är en bättre investering att ta hand om sin kropp än att ständigt köpa nya kläder för att skyla den. Och nu har vi inte ens nämnt hälsan. Jag vet att jag inte kan gardera mig mot alla hälsobesvär hur mycket jag än tränar- shit can happen. Men nu när jag är någorlunda frisk försöker jag underhålla kroppen så gott det går. Träning för mig är städning av kroppen.
Fast jag inte tränar så mycket ren kondition så känner jag att jag har bra kondition (t ex när vi klättrade upp till Dalåive). Jag återhämtar mig också väldigt snabbt och har sällan träningsvärk.

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

2 reaktioner till “Tiger Summer Essentials del 6 Träning”

  1. Badat massor har även jag, det är så skönt att få lov att kunna bada när det är varmt och härligt, träning, måste komma mig till IKSU , vi ses kanske framöver. KRAM

  2. Badat har jag inte gjort i sommar. Inte ännu. Är ju lite kvar av augusti och blir det inte här så blir det säkert i Spanien i septembar. Mina lungor har inte varit i så god form och följaktligen inte jag heller. Men det är bättre. Känner att jag tappat i ork. Men snart så….
    Skönt att du är i hyfsad form och trivs me dträningen. För visst är träning en investering i sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *