Jag älskar er som ni är

Respekterar ni mig? Hmm, sannolikt inte.
Hjälper ni mig? Inte medvetet i alla fall.
Behöver ni mig? Javisst, till service av allehanda slag.
Gillar ni mig? Kanske, ibland.
Är ni tacksamma mot mig? Haha!
Älskar ni mig? Högst tveksamt.
Älskar jag er? JA! Helt reservationslöst! Det är nog just det som är äkta kärlek…
 
 

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

10 reaktioner till “Jag älskar er som ni är”

 1. En bild kan säga mer än 1000 ord, skulle man kunna säga om din kattbild också!
  SÅ mysigt!
  Och konversationen, där. Den är SÅ sann. Man bor hos katten.
  Kram ♥

  1. T om min mamma har undrat hur Sisu kan ha så perfekt (läs, perfekt) teckning på pälsen. Och vi undrar fortfarande hur ni kunde ge oss den allra finaste…

 2. Fast min katt älskar mig inte reservationslöst.Varje gång jag lägger mig för kvällen och tar fram mobilen för att surfa slår hon hårt och bestämt mot den.Ingen konkurrens tillåts.Jag älskar min katt.
  Dina katter är bara för fina!

  1. Ja, mina katter älskar mig kanske inte alls… Men visst älskar du din katt reservationslöst, det kan jag gissa! Har du 1 katt, eller flera? Vår Sisu blev mindre tillgiven mot oss människor när vi skaffade Salomo. Men det gör inget.

 3. Era katter är så fina! Och jag minns förra året i augusti när jag först såg Sisu, helt ljuvlig.
  Bilden är så läcker och visst älskar du dina katter och de dig. Men på sitt sätt.

 4. Haha… underbart inlägg.

  Jag tror att katterna sätter stort värde på er… det brukar visa sig emellanåt. Bl.a när de vill ha mat eller bli klappade… Att du älskar dem reservationslöst… ja, det förstår jag.. Jag är också en kattmänniska! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *