Romtårta

Hem » Romtårta
Med denna jättegoda förrätt önskar jag er alla ett Gott Nytt År!
 
Kör ett halvt paket kavring i matberedaren och tillsätt 100 g smält smör i en tunn stråle.
Tryck ut på botten av en standardstor springform.
 
Mixa
2 paket crabsticks
1 skalad och grovhackad rödlök
2 msk majonnäs
1 liten burk rom
Citronpeppar 
Salt
Dill
1 burk creme fraiche
Smält 4 gelatinblad med lite av creme fraichen i en kastrull och mixa ihop allt i hushållsmaskinen.
Häll ovanpå kavringbotten och låt stelna ihop i kylskåpet i några timmar.
Garnera med ägg, svart kaviar, räkor, citron och tomater.
 
 
 

12 reaktioner på ”Romtårta”

  1. Börjar med att önska dig en fin fortsättning på 2016!

    Romtårtan ser jätteläcker ut. Det receptet knycker jag… jag har en meny klar i mitt huvud inför en tjejträff jag bjudit in till om en vecka. Nu råkar jag i litet tvivelsmål… ska jag ta den här som förrätt i stället. Men, nej, jag står nog fast vid den meny jag tänkt mig… men ska absolut testa det här receptet. Tack!

    Nyårskramar!

  2. Tack för tipset!!………………………….SVAR:.Visst ser "töserna" ut som torggummor!! Skönt nu är smällarna över för denna gången! Kram!

  3. Romtårtan ser jättegod ut och jag ska nog som vanligt när du tipsar om recept prova. Tyvärr har jag ibland misslyckats med gelatinbladen så att det blivit klumpar som gäser fått i munnen och jag också…Men här ska det ju mixas ihop och det kan nog bli räddningen för mig.
    Återkommer när jag provat.
    Tack för receptet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *