Med denna jättegoda förrätt önskar jag er alla ett Gott Nytt År!
Kör ett halvt paket kavring i matberedaren och tillsätt 100 g smält smör i en tunn stråle.
Tryck ut på botten av en standardstor springform.
Mixa
2 paket crabsticks
1 skalad och grovhackad rödlök
2 msk majonnäs
1 liten burk rom
Citronpeppar
Salt
Dill
1 burk creme fraiche
Smält 4 gelatinblad med lite av creme fraichen i en kastrull och mixa ihop allt i hushållsmaskinen.
Häll ovanpå kavringbotten och låt stelna ihop i kylskåpet i några timmar.
Garnera med ägg, svart kaviar, räkor, citron och tomater.
Ser gott ut 😀
Börjar med att önska dig en fin fortsättning på 2016!
Romtårtan ser jätteläcker ut. Det receptet knycker jag… jag har en meny klar i mitt huvud inför en tjejträff jag bjudit in till om en vecka. Nu råkar jag i litet tvivelsmål… ska jag ta den här som förrätt i stället. Men, nej, jag står nog fast vid den meny jag tänkt mig… men ska absolut testa det här receptet. Tack!
Nyårskramar!
Den skulle garanterat bli mycket uppskattad här hemma 😀
Tack för tipset och Gott Nytt 2016!
Nämen Åh……. MUMS
God fortsättning på dig fina du!
Kram ♥
Tack för tipset!!………………………….SVAR:.Visst ser "töserna" ut som torggummor!! Skönt nu är smällarna över för denna gången! Kram!
Låter som en väldigt god smörgåstårta. Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året.
Mmm vad gott. God fortsättning till dej
Vilken underbar tårta, den hade jag tagit en stor bit utav, jag lovar!
Kram ♥
Oj, vad gott det ser ut!
Intressant om Finlands födelsedag.
Vill också önska dej en got fortsättning på der nya året!
Romtårtan ser jättegod ut och jag ska nog som vanligt när du tipsar om recept prova. Tyvärr har jag ibland misslyckats med gelatinbladen så att det blivit klumpar som gäser fått i munnen och jag också…Men här ska det ju mixas ihop och det kan nog bli räddningen för mig.
Återkommer när jag provat.
Tack för receptet.
Du kommer inte att misslyckas. Vispa dem en och en i en dutt av creme fraiche som du värmt upp ordentligt i en kastrull.
Helt Romskt!