500 g kassler- skär till cm- tjocka skivor
Bred på grön chilipeppar (en liten metallburk på tacohyllan)
Krydda ev med lite svartpeppar
Vispa 1 burk grädde och tillsätt 1 burk tacosås och 1 tsk potatismjöl eller maizena.
Lägg kasslerskivorna i smord ugnsform och ha chilipeppar ovanpå.
Häll över såsen och strö över några dl riven ost.
Grädda i 225 grader i 20-30 min.
Strö över persilja.
Servera med gurka, majs och aioli.
Gott, gottigott gott! 🙂
Kramen ♥
Det här låter riktigt, riktigt gott! Får se om jag prövar detta också. De recept jag tidigare testat från den här sidan har blivit MVG-bedömning på 😉
Först läste jag faktiskt Kasslerklåda och hann undra vad det är för något 😉
Men åh! Vi har inte kassler här. Under gymnasiet var jag vegetarian under 1,5 år. Sedan blev längtan efter det salta köttet, kassler och bacon, för stor. Inte för att jag någonsin vräkt i mig av dessa väl inte särskilt nyttiga köttslag, men fortfarande njuter jag otroligt av att äta en saftig skiva ICAs vinmarinerade kassler (har inte hittat någon bättre) på stående fot, eller smula över perfekt knaperstekt bacon över lite keso och smälla i mig. Mums!