Maggans hastbullar

Hem » Maggans hastbullar
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 dl socker
100 g margarin eller smör
1 ägg
2 dl mjölk
 
Blanda ihop torra ingredienserna. Nyp i fettet i degen. Tillsätt ägg och mjölk, arbeta snabbt ihop. Klicka ut på en plåt, det blir ca 20 st bullar.
Tryck en klick smör i alla bullar och strö över kanel och socker.
Grädda i mitten av ugnen, 230 grader, i 10-12 min.
Servera nygräddade.
 
 
Dessa är som scones, fast söta.
 

15 reaktioner på ”Maggans hastbullar”

  1. Sååå trevligt !

    I början av oktober är det dags för dem att flytta hemifrån. Trevligt att en av dem kommer inte behöva flytta så långt bort. Självklart har de goda jägaregenskaper, deras mamma är Drottning på gatan, älskar att komma hem med djur och visa upp. Vaccinerade och avmaskade – naturligtvis. Vi hörs av. Du får gärna komma och titta och tinga en när du vill. Ringgatan 8. Kram

  2. Mums vad gott! Här är det morgon och jag ska snart gå ner och koka kaffe, tänk vad fint om det bara stod ett fat med nybakade bullar i köket…

    Tack för recept!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *