Början av 2023

Januari, min absoluta hatmånad, gick snabbt i år. Om det beror på det fina vädret eller att jag gjorde två jobbresor, till Stockholm och Göteborg, vet jag inte.
Och lika fort gick februari! Vi är redan i mars och jag har inte ens kommit mig för att blogga.
Jag började året starkt genom att gå jour, och då var det mycket lugnt men på sistone har det hänt mera, vilket förstås känns mera meningsfullt.
Ondskan och kriget i världen påverkar mig fortfarande mycket negativt. I den lilla skalan äts jag upp inifrån av att jag inte kommer överens med min nya surfplatta, vilket gör att jag fortfarande får blogga från telefonen.
Jag har inte några vidare planer eller mål i livet för närvarande, bortsett från vandringen runt Kebnekaise som jag planerat till sommaren. Jag är dock mycket orolig för att mina ben eller hälsan allmänt inte ska hålla för denna strapats- kanhända att jag är bara nojig. Det hade också varit kul om vi hade fått med Poppe och Melvin även i år.
Akvariet har stått för den stora underhållningen här hemma. Det är alldeles extra festligt att vi fått så mycket yngel, både fiskar och räkor. Det var inget vi hade räknat med. På bilden lilla Plint, som man ser om man tittar mycket noga.
 
 
Stugans byggprojekt närmar sig slutet, underbart. Här är hallen som Greger och hans pappa har byggt.
 
 
Mycket går ju ändå ganska bra, som vanligt. Det är svårt att klaga! Sista bilden är nya köket som renoverades före jul.
 
 
 
 
 
Jag återkommer kanske. Just nu har jag lite som jag vill skriva om.

Författare: TIMEOFTIGER

Jag är en medelålders kvinna, lyckligt gift, mamma och bonusmamma. Vi bor på landet och jag jobbar som läkare. Jag är intresserad av det mesta, bl a matlagning, böcker och resor. Jag har haft egen ridhäst och har dessutom lång historia som ridskoleelev. Just nu är jag hästlös men vårt hus håller på att invaderas av andra djur, såsom katter, akvariefiskar och en hund. Som nyaste intressen har träning, fjällvandring och stugliv dykt upp. Livet förändras hela tiden. Jag delar bara ut recept som jag har lagat själv och som är riktigt goda, dvs smakgaranti finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *