Mintchokladkaka

Hem » Mintchokladkaka
Den här kakan är någonting för dig om du gillar Marabous mintkrokant-choklad.
 
 
Vispa ihop 2 ägg och 3 dl socker.
Tillsätt 1,5 dl vetemjöl, 4 msk kakao och 1,5 tsk vaniljsocker.
Smält försiktigt 50 g choklad och 125 gram smör, slå ihop allt och blanda.
Lägg i en smord bröad ugnsform och grädda i 150 grader i 35 minuter.
 
Gör en topping på 1 msk smör och 100 gram Marabous mintkrokant som du smälter försiktigt. Tillsätt 1 dl grädde och blanda. Bred på en kaka som har fått svalna något. Lägg i kylskåp en stund och garnera sedan med vispad grädde och några bär, ev myntablad.
 
 

4 reaktioner på ”Mintchokladkaka”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *