Den här kakan är någonting för dig om du gillar Marabous mintkrokant-choklad.

Vispa ihop 2 ägg och 3 dl socker.
Tillsätt 1,5 dl vetemjöl, 4 msk kakao och 1,5 tsk vaniljsocker.
Smält försiktigt 50 g choklad och 125 gram smör, slå ihop allt och blanda.
Lägg i en smord bröad ugnsform och grädda i 150 grader i 35 minuter.
Gör en topping på 1 msk smör och 100 gram Marabous mintkrokant som du smälter försiktigt. Tillsätt 1 dl grädde och blanda. Bred på en kaka som har fått svalna något. Lägg i kylskåp en stund och garnera sedan med vispad grädde och några bär, ev myntablad.

Den kakan låter verkligen farligt god!
Så gott! Väldans gott! Ska prövas när jag kommer hem. Helt klart!
Meddelar reultatet!
Låter smarrigt!
Mums vad det ser gott ut! Önskar en härlig vecka för dej!