En fantastisk förrätt som får tungan smälta i munnen. Rekommenderas!
Lägg 1 burk creme fraiche, 1 dl grädde, 1 msk ljus maizena, 1 krm malen muskotnöt och en nypa salt i en kastrull, blanda och låt koka upp. Tillsätt 200 g riven Västerbottensost och rör ihop så att det blir en len smet. Ta kastrullen från plattan och tillsätt 2 ägg och 4 äggulor. Rör ihop allt.
Häll i en liten ugnsform (ca 20×30 cm?) med bakplåtspapper i botten.
Grädda i 120 grader i ca 40 minuter. Låt stelna, även i kylskåp då den svalnat lite.
Skär i stavar som du lindar in i skivor av valfri lufttorkad skinka.
Ser väldigt gott ut! God fortsättning!
Det ser gott ut på bilderna.
Ser otroligt gott ut!
Nu har jag en personlig kokbok!!
Här finner man mycket gott, får välja bland godbitarna. Det här vill jag försöka göra någon gång…. Låter som både annorlunda och godis som förrätt!
Jag gillar recept som inte är så svåra. Resultatet ser väldigt proffsigt ut. Ha en trevlig Trettonhelg.