Härligt väder ute och jag har stressat, slitit, skyndat bort de senaste 3 dygnen av mitt liv. Det spelar ingen roll hur mycket jag gör på jobbet, jag känner mig ändå värdelös. Och det är inte kollegornas fel denna vecka! Kanske är jag bara trött, eller kanske borde jag verkligen ”sadla om”! Jag vill lära mig nya saker men det har varit så bråttom att jag inte hinner fördjupa mig i någonting. Jag vet inte, får väl fortsätta kämpa tills vidare.
Det var perfekt att gå till akupunkturen och dåsa bort ett par timmar efter jobbnatten. Såklart bättre att vila med nålar i kroppen än utan! Jag har sovit även hemma och haft mardrömmar om att jag drunknar och blivit av med njurarna etc.
Jag skulle vilja gå ut i solen men jag är för trött. Greger och Alle fick laga mat eftersom mina fingrar var så dåliga.
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd
Köp frysta pitabröd (t ex Hatting)
Gör en sås av 2 dl creme fraiche och 4 msk sweet chili-sås
Köttfärsröra:
1 gul lök- skala och skiva, fräs
300 g vitkål- strimla, fräs
100 g färska champinjoner- skiva och fräs
500 g köttfärs- bryn
Tillsätt 1 köttbuljongtärning,
lagom med salt (obs du har även soja, inte så mycket)
peppar
en skvätt soja (så allt får en trevlig brun färg och lite sälta)
ca 50 g solrosskott (jag hittade inga fräscha så jag har sockerärtor som syns i bilden, strimlade)
Låt allt fräsa ihop så att grönsakerna och löken är mjuka.
Fyll pitabröd med röran och lite sås.
Lis-Marie plockade med sig hästen nyligen och jag funderar på om man vågar byta mot sommarskor på hästen rakt av. Som det ser ut här idag, ja.